Over Brasserie Versus

Welkom bij Brasserie Versus te Evergem,
Wij staan gekend voor ons gezellig kader, verse en kwalitatieve producten en onze familiaire aanpak.
Bij Brasserie Versus kan u genieten van onze zonnige terrassen, gezellige lounge, veranda en een zandbak met krijtbord en speelgoed voor de kindjes.
Heerlijke dranken en cocktails, gerechten met verse top producten en zelfs Mexicaans getinte gerechten, heerlijke tapas, een gezonde social media activiteit en bovendien zelfs onze eigen mobiele app zijn enkele onderdelen dat u mag verwachten bij Brasserie Versus.

Omdat wij niet met klant onvriendelijke shifts werken kan u rustig genieten van jouw drankje en gerecht. Geniet van een aangenaam bezoek, begin met een cocktail op ons zonnig terras, geniet van een heerlijk gerecht in de zaal en eindig in de gezellige lounge met een koffie.
Wij werken enkel met verse top producten aan een scherpe prijs, om deze combinatie te kunnen blijven bieden werken wij met een handvol aan personeel waardoor de wachttijden soms wel eens kunnen oplopen.

Uw mening telt! Gelieve ons meteen aan te spreken bij vragen, speciale wensen of opmerkingen! Is er iets mis gegaan? Vertel het ons ter plaatse, wij doen ons uiterste best een eventuele fout of vergissing goed te maken!
Wij vinden het namelijk enorm jammer om de dag nadien een slechte recensie te zien verschijnen welke misschien wel eenvoudig op te lossen was.

Blijf op de hoogte!

Wenst u op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden, dagschotels, acties, kortingen en evenementen? Schrijf je hieronder dan snel in.